November 2016

November 2016

November 2016 begon koud en nat…het ergste is nog het feit dat het weer zo vroeg donker is en foto’s maken van het avondeten nu bijna niet meer te doen is. Dus ik probeer in het weekend al vroeg iets lekkers klaar te maken en op de foto te zetten. Vaak eten we dit dan later op de dag zoals bijvoorbeeld sushi rolls (recept komt nog online) of een maaltijdsoep.

sushi-wrap-met-wasabi-mayonaise

En toch heeft de herfst ook wel wat gezelligs! In plaats van een bbq met vrienden eten we samen stoofpotjes en toetjes die ik met mijn dochter maak.

Bitterkoekjes sandwich met koffie mascarpone

De katten zijn lui en we maken het gezellig in huis, nee nog geen kerst…want alhoewel wij niet echt meer Sinterklaas vieren mogen de kerstspullen echt niet binnen voor 5 december!

November 2016

Wel maakte ik alvast een kerststukje op mijn werk 🙂

In mijn keuken in november 2016:

  • Een Philips Airfryer die ik mocht uitproberen als bloginsider van Uit Pauline’s keuken
  • En weer een andere mooi fles gin, iedere maand proberen wij eigenlijk wel een andere gin uit.


December belooft een gezellige maand te worden, gourmetten met het gezin en eten met de familie om toch het 5 december gevoel een beetje te creëren. Rond de kerst gaan we uit eten met vrienden en dan naar de grote markt in Breda waar dit jaar het glazen huis staat!
Verder wil ik kerstrecepten maken en die nog op tijd hier op mijn blog krijgen….maar of dat gaat lukken…

Hebben jullie al leuke plannen voor december?

Volg je Cookingdom al via Facebook of Instagram? Ik zou het leuk vinden om je daar ook te zien.

Geef een reactie