April 2017 by Cookingdom

April 2017 begon goed, of moet ik zeggen lekker? We gingen uit eten omdat mijn man jarig was op 1 april. We aten in Rotterdam bij een Japans restaurant en het was erg gezellig met de pubers.

Eigenlijk een wonder, we kwamen Jack zijn zusje tegen, gewoon bij ons in de buurt! Het bijzondere daarin is dat wij Jack uit Schiedam haalde en zijn zus in Limburg ondergebracht was. En dan allebei hier in Brabant 2 straten van elkaar terecht komen!

Ook ging ik nog uit eten met mijn werk in Breda bij Humphrey’s nadat we een lipdub hadden gemaakt.

Met Pasen deden we een brunch en op tweede paasdagen gingen we gourmetten.

We hebben veel gewandeld ondanks de lage temperaturen, het buitengebied is erg mooi!

Een verplicht dagje Utrecht deden we ook nog deze maand omdat mijn dochter naar de Dutch Youtube gathering ging, we aten nog wel wat lekkers tijdens het wachten!

Eind april hadden de kids mei vakantie, ze vermaakten zich prima. De jongste ging logeren bij een vriendinnetje in zeeland en wij besloten de hond mee te nemen en daar in de buurt ook een hotelletje te zoeken. En na 3 drukke avonden hard werken was ik daar echt aan toe!

Het was fris, ik had op internet een restaurantje aan de haven in Vlissingen gevonden waar zelfgemaakte soepen gereserveerd worden, de soepbar. Echt lekker zo’n soepje op een frisse lentedag.

We aten een heerlijke groentesoep met ballen.


We gingen voor de eerste keer met Jack naar het strand. Hij vond het geweldig! Zowel het zand als het water.


We aten bij strandpaviljoen de branding, vis en vlees. Het was erg lekker en het personeel was vriendelijk en attent.

In mijn keuken in april 2017:
  • Zeeuwse babbelaar likeur
  • Heerlijke thee van celestial seasoning
  • Tex mex producten van Santa Maria

April 2017 was een fijne maand, nu op naar mei! We hebben een feestje en verjaardagen. Natuurlijk ook nog wat feestdagen waardoor we een paar extra vrije dagen hebben. De middelste doet eindexamen en eind van de maand heeft hij dan al vakantie.

Mei wordt een drukke en spannende maand!

Geef een reactie