November 2017 by Cookingdom

November 2017…foto’s maken van het avondeten wordt lastiger nu de wintertijd weer is ingegaan.

Wel maakte ik herfstige gerechtjes zoals een bladerdeeg gebakje met paddenstoelen en rosbief voor Rutger bakt en tante Fanny bladerdeeg.

November 2017

Ook testte we echt herfst fruit, de peer! En niet zomaar een peer maar een peer die je makkelijk uit de hand eet en waar je erg blij van wordt! De Migo peer, erg lekker.

November 2017

En ineens kreeg ik weer zin om te gaan bakken, als ik ’s ochtends op tijd begin is de pup nog lui en kan ik best even wat doen 🙂 Sherlock doet niets liever dan helpen en photo bomben. Ik heb ondertussen al heel veel foto’s van zijn achterhoofd!

November 2017

Natuurlijk is het nog steeds lekker om te wandelen in het bos, alhoewel wel wat modderig…en onze Jack besloot een koprol te maken in de modder. Lang geleden dat ik zo gelachen heb!

November 2017

Ik smolt witte chocolade en maakte daar een speculaas fudge mee…

November 2017

We gingen nog een dagje naar Deventer omdat mijn dochter daar samen met een vriendinnetje het Junior Songfestival wilde kijken. Wij aten echt heel lekker bij Fooddock en proefden daar van alles.

Deze Poke bowl was erg lekker!

November 2017

Maar deze dim sums met allemaal verschillende vullingen waren ook echt ontzettend lekker.

November 2017

In mijn keuken november 2017
  • Mierenprikkers!
  • Deventer koek

November 2017

En dan nu toch echt december!

Een kerstboom gaat er niet komen dit jaar maar lichtjes zeker wel. Tussen kerst en oud en nieuw werk ik gewoon zoals ieder jaar eigenlijk wel.

Verder gaan we vast nog veel lekkers eten en maken maar wat precies weten we nog niet. Hebben jullie al vast omlijnde plannen voor de feestdagen?

 

Geef een reactie