Januari 2018 by Cookingdom

Kan er nog niet helemaal aan wennen dat het alweer 2018 is! Januari 2018 begon rustig met een weekje vakantie.

Ik had echt bar weinig gepland voor deze maand…dat vind ik altijd wel lekker in januari na de drukke december maand.
Sherlock doet wat hij graag doet na het spelen.
Januari 2018 by Cookingdom

Mijn keuken moest wel flink opgeruimd omdat er nieuwe deurtjes in kwamen en ik heb een nieuwe oven, dat was echt nodig. Mijn oude week maar 25 graden af…de foto van mijn keuken volgt nog, hij is nog niet helemaal klaar.

Ik besloot mee te doen met een insta challenge van Brenda kookt. #backtonormalchallenge
Zoiets is wel leuk om mee te doen want je gaat toch beter nadenken over wat je eet maar ook om nieuwe ideeën voor Instagram op te doen.

Januari 2018 by Cookingdom

We gingen nog lunchen en wat shoppen in Rotterdam. We aten onze lunch bij de yoghurt barn, erg lekker!

Januari 2018 by Cookingdom
En toen ineens was ik Albert Heijn ambassadeur en mocht ik de allerhande box uitproberen. We deden mee aan de kickstart 10-daagse en we hebben echt heerlijke gerechtjes gemaakt met de familie box en uit het kickstart 10-daagse boekje.

Januari 2018 by Cookingdom

Een collega was 25 jaar in dienst en we gingen gezellig een dagje naar de Efteling! We hadden een heerlijk lunch buffet om een beetje op te warmen want koud was het wel.

Januari 2018 by Cookingdom

Ik kookte best veel de afgelopen maand, ook voor de lunch maakte ik regelmatig iets bijzonders. Zoals bijvoorbeeld deze salade met bloemkool, kikkererwten en spinazie.

Januari 2018 by Cookingdom

In mijn keuken januari 2018
  • Nieuwe kastdeurtjes, oven, afzuigkap en koelkast
  • Nieuw schaaltje uit de uitverkoop bak
  • Ikea opstapje

Linzensoep

Volgende maand is het hier in het zuiden carnaval en is de middelste jarig, ook gaan we nog een weekendje weg, naar Groningen om precies te zijn. We nemen de hond mee en gaan lekker wandelen, ik hoop op geen regen 🙂

Vieren jullie carnaval?

Volg je Cookingdom al via Facebook of Instagram? Ik zou het leuk vinden om je daar ook te zien.

Geef een reactie