Smulfruit, gezond met Disney en 2 lekkere fruit snacks

Smulfruit, gezond met Disney

Ik vind het moeilijk te geloven maar uit onderzoek blijkt dat kinderen tussen 4 en 12 jaar nog steeds te weinig fruit eten! Met Smulfruit moet daar verandering in komen en schattige Disney figuurtjes gaan daarbij helpen. Bij aankoop van appels, peren en blauwe bessen kun je sparen voor leuke Disney stickers en grappige Disney emoji bagclips. Er zijn 60 leuke stickers te verzamelen voor in het vrolijke stickerboek en 25 emoji bagclips.

Stickers!

Mijn kinderen aten van kleins af aan heel graag fruit. Ik had zelden genoeg in huis, hoeveel ik ook kocht. En ik weet zeker dat als ze stickers hadden kunnen sparen van hun favoriete Disney karakters ik alleen nog maar meer Smulfruit in had moeten slaan.

Samen lekkers maken

Toch maakte ik nog 2 lekkere snackjes voor kids die niet zo dol zijn op fruit. En vaak helpt het om samen iets lekkers te maken. Als je de kinderen zelf hun fruit laat kiezen en ze het vrolijk kunnen versieren gaan ze er vanzelf van snoepen. Bijkomend voordeel vind ik dat deze heerlijke appels en peren niet te groot zijn zodat ze zonder moeite een hele appel of peer eten.

Smulfruit, gezond met Disney

Hoe maak je Belle peren:

Schil de peer, verwijder het klokhuis en snijdt in partjes. Smeer een likje chocolade pasta op de partjes en bestrooi met rozijnen en eventueel walnoten.

Dit snackje baseerde ik op de klassieke ijscoupe, poire belle Helene

Smulfruit, gezond met Disney

Hoe maak je appel met Tinkerbell’s frisse pindakaas dip met elfenstof:

Meng 2 eetlepels pindakaas met 3 eetlepels yoghurt en honing naar smaak. Schep in een leuk schaaltje en bestrooi met een beetje kaneel. Snijdt de appel in plakjes en verwijder het klokhuis. Serveer de appel met de dipsaus.

Dit is ook lekker op een toastje.

Dit Smulfruit kreeg ik om kennis te maken met dit concept. Natuurlijk geef ik mijn eerlijke mening over deze producten.

Geef een reactie