April 2018 by Cookingdom

April 2018, het begin van de lente, uitjes, feestjes en zelfs ook nog een steden tripje!

We vieren op 1 april de 50ste verjaardag van mijn man, ik heb vreemd genoeg bijna geen foto’s gemaakt maar het was wel echt erg gezellig! En we hadden hele mooie gebakjes.

April 2018 by Cookingdom

De bloggers meeting bij kookpunt Rotterdam was zo leuk! Heel veel food bloggers leren kennen en heerlijk gegeten. Debby had het allemaal goed geregeld! We maakte samen een lunch, ik hielp met het maken van een heerlijk prei venkel soepje. En we kregen 2 hele leuke goodie bags mee naar huis!

April 2018 by Cookingdom

En ik voelde me een echte foodblogger toen ze me vroegen om een koekboek te reviewen! Je kunt hier lezen wat ik ervan vond en ik maakte deze heerlijke snacks uit het boek van Norah Jones.

Mango en cashewnoten balletjes

Het is heerlijk weer geweest in april, warmterecords werden gebroken en natuurlijk wandelde wij met onze Jack. Deze foto is weer genomen tijdens het golden hour, halverwege april.

April 2018 by Cookingdom

Rond Koningsdag april 2018 deden we een 2-daagse citytrip naar Praag. Wat een geweldig mooie stad is dat, ik heb mijn ogen uitgekeken! We hadden ook wel erg veel geluk met het weer. Ohw en natuurlijk hebben we ook echt heel lekker gegeten!

Ik denk dat ik nog een artikeltje ga schrijven over deze stad vol geschiedenis en al het lekkers dat we daar aten.

In mijn keuken april 2018:
  • Nieuw schaaltje uit Praag
  • Box met producten van Santa Maria om gerechtjes met vis te maken.
  • Nieuwe kookboeken, oftewel lekker veel inspiratie

Ik heb eerst een weekje vrij en ben van plan om nieuwe gerechtjes uit te gaan proberen. Ook wil ik graag graag nog wat bakken en de vriezer een beetje vullen met maaltijden voor wanneer ik weer extra moet werken.

Hebben jullie leuke plannen voor mei?

Laat het vooral weten op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #COOKINGDOM als je dit gemaakt hebt. Zou ik erg leuk vinden!

Geef een reactie