Juni 2018 by Cookingdom

Juni 2018

Juni 2018 en het mooie weer houdt gewoon aan! Het voelt echt als zomer. Veel gewerkt, heel veel gekookt en gemaakt en nog steeds veel inspiratie!

Het eerste weekend van juni gingen we naar de oogstmarkt op het Noordplein in Rotterdam. Wat een mooie producten worden daar verkocht! De markt is iedere week maar op de eerste zaterdag van iedere maand zijn er de meeste kramen.

Juni 2018

Ook gingen we eten bij Little V, alweer Vietnamees. Dit restaurant is wel een aanrader en mocht je er eens gaan eten probeer dan zeker een van de bijzondere drankjes. Ik dronk er bijvoorbeeld de dragon lady icetea!

Juni 2018

We brachten we de schoonouders naar Schiphol en op de terugweg lunchte we bij Boerderijwinkel Lindenhoff in Baambrugge.

Juni 2018

We namen ook een mooie stukje bavette mee dat ik gebruikte voor de Tex Mex maaltijd van deze maand met als thema dinner party. Daar maakte ik trouwens ook nog een bijzonder toetje voor!

Juni 2018

Ik won een luxe ontbijt en wat was dat leuk, de tafel werd helemaal gedekt door een nette meneer en alles zat erop en eraan, champagne, kaas, worst, een zachtgekookt ei, sapje, koffie, zoetigheid en nog veel meer!

Juni 2018

Ik won deze geweldige prijs trouwens met dit bakje Almhof yoghurt 🙂 Waar ook nog stukjes van mijn zelfgebakken cake in zat.

Juni 2018

In mijn keuken juni 2018:

  • Nieuwe tapas bordjes van de action, erg veel keus daar!
  • Hagelslag van madame hagel, ook gewonnen!
  • Nieuwe zomerse granola! (Het recept volgt)

Volgende maand beloofd echt super te worden, 2 concerten in het vooruitzicht, feestjes en niet te vergeten vakantie!

Zijn jullie ook zo aan vakantie toe?

Geef een reactie