Oktober 2018 by Cookingdom

Oktober 2018 by Cookingdom

Oktober 2018 voelde bij vlagen nog steeds aan als zomer. Samen met de herfstvakantie, een weekendje weg en lekker eten zorgde dit voor een fijne maand.

Oktober 2018 by Cookingdom

Ook deze maand ging ik weer gezellig met mijn dochter naar de bioscoop we aten bij Happy Italie en we probeerden de nieuwe M&M smaak, crunchy caramel.

Oktober 2018 by Cookingdom

Met mijn zus deed ik een workshop karamel maken van Constan Heestermans, de maker van karamel in heel veel smaken. Het was leerzaam en gezellig en de gerechten die we maakten waren lekker.

Oktober 2018 by Cookingdom

Halverwege de maand gingen we een lang weekend naar Barcelona, wat we daar allemaal deden en aten kon je al eerder lezen.

Oktober 2018 by Cookingdom

Deze maand hadden we weer een super leuke uitdaging van de Albert Heijn, herfstgerechten! De herfst is mijn favoriete seizoen dus ik heb me prima vermaakt met de mooie kleurrijke ingredienten en maakte onder andere deze gevulde pompoen.

Oktober 2018 by Cookingdom

Om de herfstvakantie af te sluiten gingen we nog naar Rotterdam en aten we wat lekkers in de nieuwe foodhallen daar. Een echte aanrader met veel keus en heerlijk eten!

Oktober 2018 by Cookingdom

Ook kreeg ik een mooi pakket van Kazidomi en ik mag jullie 20% korting aanbieden op een abonnement. Met dat abonnement krijg je 20-50% korting op het hele assortiment, veel gezonde producten en ook heerlijke kruiden en specerijen. Verder heerlijk ruikende verzorgingsproducten en fijne drinkflessen en lunchboxen. Ik zou zeker een kijkje nemen op de website!

Oktober 2018 by Cookingdom

Volgende maand is hopelijk wat rustiger en gaan we alweer in een razend tempo naar kerst en het einde van het jaar…

Hebben jullie al zin in de december maand?

Geef een reactie