December 2018 by Cookingdom

Een heel mooi 2019 gewenst! December 2018 is voorbij gevlogen, veel leuke dingen gedaan, gewerkt en lekker gegeten. Het lijkt bijna alsof de dagen, maanden en jaren steeds sneller gaan…of zou dat de leeftijd zijn?

We begonnen deze december met het bereiden van het luxe 3-gangen kerstdiner dat ik mocht uitproberen van Lindenhoff in Baambrugge. Heerlijke en bijzondere producten zorgde voor een menu waar we echt van genoten hebben. Niet perse gerechten die ik zelf gekozen zou hebben maar wel dingen die ik zelf nog eens zou klaarmaken nu ik ze geproefd heb. Varkenswangen bijvoorbeeld had ik nog nooit gegeten of klaargemaakt maar lekker dat die zijn!

December 2018

Ook mocht ik deze maand voor de laatste keer een pakket ontvangen van de Albert Heijn. Helaas stopt het ambassadeurs programma omdat ze een andere weg in willen slaan. Ik ga de leuke pakketten en opdrachten missen.

December 2018

Maar ik had deze maand ook een hele leuke nieuwe samenwerking met de dames van Pannen en Pumps! Ze maken echt super lekkere en bijzondere borrelplanken die ik samen met mijn zus ging proeven. En ik mocht er ook eentje weggegeven!

December 2018

We gingen naar de kerstmarkt in Keulen, wat een mooie markt was dat! We aten er heerlijke dingen en bezochten de kathedraal. Het was wel erg druk en volgend jaar proberen we toch op een doordeweekse dag te gaan.

December 2018

Met de kerst zelf deden we dit jaar niet veel bijzonders, lekkere hapjes op kerstavond bij oma en koffie met lekkers op eerste kerstdag bij opa en oma. Zelf aten we biefstuk met friet en we gingen heel ouderwets fonduen.

December 2018

Oudjaar vierden we met vrienden, zoals we eigenlijk ieder jaar doen. Gelukkig zijn de beestjes niet heel bang van de harde knallen.

December 2018

En nu is 2019 van start. Eigenlijk ben ik gewoon van plan om hier mijn favoriete recepten te blijven delen met jullie 🙂

Laat het vooral weten op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #COOKINGDOM als je een van mijn receten gemaakt hebt. Zou ik erg leuk vinden!

Geef een reactie