Virgin pornstar cocktail

Virgin pornstar cocktail

De virgin pornstar cocktail is fris en fruitig en echt heel erg lekker. Deze bijzondere mocktail maak je met passievrucht en een simpele zelfgemaakte vanille siroop.

Een hele tijd geleden maakte ik al eens een Asian pornstar martini, daar zit vanille wodka in en een schotje sake erbij. Heel bijzonder en 1 van mijn lievelingscocktails.

Mocktail

Ik kreeg een mooi pakketje binnen van Royal club met de vraag of ik een mocktail wilde verzinnen met hun frisdranken. Ik wist eigenlijk al gelijk dat het een virgin pornstar coctail moest worden en eerlijk gezegd mis je in dit drankje de alcohol helemaal niet. De combinatie van het zoete en zure met vanille en de passievrucht is echt heel lekker

Vanillesiroop

Voor dit drankje maakte ik zelf een lekkere vanillesiroop. Deze is niet alleen heerlijk in deze virgin pornstar cocktail maar ook bijvoorbeeld in je latte of havermoutje. Het is erg leuk om zelf je eigen siroop te maken en je kunt iedere smaak toevoegen die je lekker lijkt. Zo maakte ik ook al eens muntsiroop voor een andere cocktail en een kruidige siroop voor een winters drankje.

Virgin pornstar cocktail

Wat heb je nodig voor de virgin pornstar cocktail :

Voor de vanillesiroop:

 • 125 gram suiker
 • 80 ml water
 • 1/2 vanillestokje, zaadjes eruit geschraapt
 • 1 theelepel vanille extract

Voor de mocktail:

 • 60 ml sap met passievrucht
 • 1 eetlepel limoensap
 • 2 theelepels vanillesiroop
 • 1 passievrucht
 • Royal club Natural soda lemon cucumber

Hoe maak je de virgin pornstar cocktail:

 1. Meng de suiker, water, het vanillestokje en de zaadjes met het vanille extract in een steelpan. Breng aan de kook en laat 10 minuutjes zachtjes pruttelen. Laat afkoelen en giet door een zeef. Je hebt redelijk wat vanillesiroop, je kunt dit goed bewaren in een afgesloten potje in de koelkast.
 2. Schenk het passievruchtensap, limoensap en vanillesiroop in een glas en roer even door. Schep de helft van het vruchtvlees in het glas en top af met de soda. Leg de andere helft van de passievrucht in het glas.

Laat het vooral weten op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #COOKINGDOM als je dit gemaakt hebt. Zou ik erg leuk vinden!

Smakelijk eten!

Summary
recipe image
Recipe Name
Virgin pornstar cocktail
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 2 Review(s)

Geef een reactie