Juni 2019, klassiekers, uit eten en hitte

Juni 2019, klassiekers, uit eten en hitte

Juni 2019, ik had even een blogpauze nodig. Ik heb een aantal erg lekkere recepten op mijn blog staan maar maak zelden iets voor de tweede keer. Deze maand maakte ik veel oude vertrouwde recepten en deed ik wat minder met de fotografie en het uitschrijven van recepten.

Deze Caesar salade is een variatie op een recept dat al op mijn blog staat. De croutons zijn vervangen door geroosterde sneetjes stokbrood.

Juni 2019

Ik heb nu nog wel een aantal recepten om uit te werken en bij te werken omdat ook de klassiekers wel eens een update of lichte verbetering kunnen gebruiken.

Juni 2019

Zo is de sushi bowl hier erg populair maar maak ik de sushi rijst net iets simpeler klaar tegenwoordig. Ook hummus is altijd lekker om zelf te maken en ik maakte een variant met avocado, de klassieker vind ikzelf lekkerder 🙂

Juni 2019

Ik maakte een heerlijke pasta a la putanesca van Deb’s bakery & kitchen. En alhoewel er echt al wel veel pasta gerechten op mijn blog staan is dit toch wel een van mijn favorieten!

Juni 2019

We gingen uit eten bij een restaurant hier om de hoek. Het eten was echt erg lekker, de bediening wat minder maar dat mocht de pret niet drukken.

En wat was het heet vorige week, dat vroeg gewoon om de favoriete aardappelsalade en natuurlijk mijn coleslaw. Ik heb er niet eens foto’s van gemaakt. Gelukkig nog wel een foto van Sherlock die zijn hoofd cool houdt!

Juni 2019

Nu is het alweer Juli, straks de diploma uitreiking van de jongste! En over 3 weken word ik 50 en heb ik heerlijk vakantie. We hebben nog geen plannen en eigenlijk vind ik dat best wel fijn. Ook denk ik dat er nog wel lekkere dingen gemaakt gaan worden. Hopelijk krijg ik dan ook weer zin in het maken van mooie foodfoto’s en het uitschrijven van recepten.

Laat het vooral weten op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #COOKINGDOM als je een recept van mij gemaakt hebt. Zou ik erg leuk vinden!

Geef een reactie