Mei 2019, foodhal, Moederdag en donuts

Mei 2019

Mei 2019, mei is altijd een best drukke maand met verjaardagen, trouwdag, feestdagen.

In Breda is vorige maand een nieuwe foodhal geopend in een oude bioscoop en we besloten om eens te gaan kijken en een lunch te eten. Het was er precies druk genoeg en er was zoveel keus. Mijn dochter ging voor een Pokebowl!

Mei 2019

Met Moederdag kreeg ik leuke cadeautjes: gin, olijfolie, zout een mooi blauw bord en een lieve kaart.

Ik maakte deze maand een aantal lekkere nieuwe recepten. Een paar staan al online zoals een frisse pasta salade of de simpele airfryer frietjes. Een recept met watermeloen en nog een met asperges moeten nog uitgeschreven worden!

Voor onze trouwdag gingen we eten bij Het Houtse meer in Den Hout. Het eten was heerlijk maar het shared dining concept dat ze op de kaart hebben staan is niet echt wat je van shared dining verwacht. Iedereen kreeg toch gewoon een eigen bord en alles moest apart erbij besteld waardoor het ook behoorlijk aan de prijs werd. Volgende keer gaan we gewoon weer voor de lunch. Deze entrecote was wel gruwelijk lekker hoor!

mei 2019

We vierden mijn dochter haar 16de verjaardag en de zelfgemaakte donut wall scoorde hoge ogen.

mei 2019

Nu op naar juni, dat klinkt als bijna zomer! We wachten op de uitslag van het examen van de jongste en natuurlijk hopen we op wat mooie dagen.

Laat het vooral weten op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #COOKINGDOM als je iets van mijn blog gemaakt hebt. Zou ik erg leuk vinden!

Geef een reactie