Avocado sashimi met Shichimi togarashi

Mijn liefde voor avocado’s blijft voortduren…net zoals die voor sushi trouwens! Deze avocado sashimi is daarom een geweldige snack.

Tijdens mijn zoektocht wat te doen met de Shichimi togarashi kruidenmix die ik gebruikte voor mijn pompoensoep kwam ik een receptje tegen met tada! Avocado in de vorm van sushi.

En dat was echt ontzettend lekker!

Avocado sashimi By Cookingdom
Avocado sashimi

Ingrediënten:

1 rijpe avocado
1/2 citroen
shichimi togarashi (Chinees 7-kruidenpoeder)
wasabi pasta
sojasaus
sushi gember

Bereiding:

Snij de avocado in mooie plakjes, besprenkel met citroensap. Strooi er de shichimi togarashi over en serveer met sojasaus, wasabi pasta en sushi gember on the side.

Simpel, erg lekker en ziet er goed uit 😉

Avocado sashimi
(Gebaseerd op een recept van la fuji mama)

Smakelijk eten!

Geef een reactie