Februari 2016 by Cookingdom

Februari 2016…tja februari is altijd zo’n maand die overal een beetje tussen valt, feestdagen voorbij en de winter dan nog niet. Gelukkig is deze maand maar kort, zelfs in dit schrikkeljaar.

Het feit dat het ’s middags al een stuk langer licht blijft, zeker op de heldere dagen, maakte me blij. Foto’s maken van mijn avondeten doe ik nog wel vroeg als het lukt, maar er is wel weer iets meer speling.

Mijn middelste was jarig, ik bakte niet zelf taart maar maakte wel lekkere hapjes!

februari 2016, by cookingdom

Ik kwam op Etsy deze vreemde en toch ook wel mooie bordjes tegen!

Ik vind het op het moment helemaal leuk om te bakken met gist en dit gaan ook steeds beter, je moet echt op gevoel dat deeg maken.

Deze focaccia met ei en tomaat lijkt me wel een uitdaging…

Ik maakte al wel een fougasse, een Frans platbrood met chorizo. Dit recept komt ook op de blog, volgens mijn oudste het lekkerste brood dat ik ooit bakte!

Februari 2016, By Cookingdom

En dan is het weer bijna maart! Pasen valt vroeg dit jaar, ben dan ook al volop aan het bedenken wat ik allemaal wil gaan maken…In ieder geval hot cross buns en eigenlijk wil ik ook nog eieren verven met uienschillen.

Misschien dat ik ook nog citroen vanille scones maken. En ik ga zeker heel veel eieren eten!

Ik ben benieuwd wat maart gaat brengen!

Geef een reactie