September 2016 By Cookingdom

september 2016 by Cookingdom

September 2016 begon al goed met een dagje Antwerpen en een etentje. We hadden natuurlijk nog wel vakantie.

Ook ging ik naar het vrijmiboursin event omdat mijn tarte soleil met Boursin tot de leukste inzendingen behoorde. En ik kon het bijna niet geloven maar ik won de eerste prijs! Een thuis diner voor 4 personen. Begin oktober gaat het gebeuren!
September 2016 By Cookingdom

En de volgende wedstrijd diende zich begin september ook alweer aan: Zo mooi mogelijk een gerecht op de foto zetten gemaakt met de Hello Fresh box die ik thuisgestuurd kreeg!
September 2016 By Cookingdom

En dan maakte ik ook nog 3 verschillende dips voor bugles. Weer eens iets anders dan heksenkaas of kruidenkaas uit een tube.
September 2016 By Cookingdom

We hadden een gin proeverij in een oude molen en omdat dat zo goed beviel wil ik het thuis ook nog graag een keer doen ?
September 2016 By Cookingdom

Eindelijk werd het halverwege de maand wat koeler en vond ik de moed om iets te bakken! Koekjes, cakes, soepstengels…En natuurlijk kookte ik ook weer soep deze maand!

Kruidige soepstengels oftewel grissini, by Cookingdom

 

In mijn keuken in September 2016:

  • Een schattig ananas schaaltje van de nieuwe h&m home collectie
  • Niet helemaal in mijn keuken maar wel te zien vanuit mijn keuken, een vogelkooitje met een kanarie. De Maine coons moeten nog wat wennen!

En nu is het alweer bijna oktober, niet echt te bevatten omdat we nog zo lang hebben kunnen genieten van prachtig weer…

Volgende week wordt er bij mij thuis dus luxe gekookt door een echte chef kok en eind van de maand is het alweer herfstvakantie. Ik ben van plan om te gaan genieten van soepjes, stoofvlees en heerlijke baksels!

Volg je Cookingdom al via Facebook of Instagram? Ik zou het leuk vinden om je daar ook te zien.

Geef een reactie