Januari 2017 by Cookingdom

Gado gado met pindasaus dip, by Cookingdom

Januari 2017 begon alweer heel erg goed, lekker een weekje vrij en alle tijd om recepten te maken voor op mijn blog, kookboeken door te nemen en ideeën op te doen voor de komende tijd.

Ik had in december nog een doos met chocolade snoep binnen gekregen om als bloginsider van Laura’s bakery 2 baksels te maken met Nestlé chocolade. Ik geloof dat dat redelijk gelukt is…niet helemaal want 1 van mijn baksel viel uit elkaar omdat ik alufolie om de bakvorm had gedaan en mijn onderkant nog niet gaar was. Dat had ik moeten weten want de onderkant van mijn oven wordt niet zo goed warm. Ik vind dit wel echt een gave foto! En het taartje smaakte wel lekker hoor.


Mijn kater helpt altijd graag met pakketjes open maken, bij het foto’s maken en nu ook met koken 🙂

Januari 2017

Helaas hadden we deze maand ook een crematie, een oom van mijn man overleed.

Deze maand maakte ik voor de eerste keer iets met gelatine. Het ziet er feestelijk uit maar is echt ontzettend simpel. Ik ga er zeker nog meer mee uitproberen!

januari 2017

Januari was verder echt een rustige maand, ik maakte wel veel lekkere dingen klaar. Gewoon om te eten niet per se voor op de blog. Ook mislukte er wel een paar dingen en dat overkomt me eigenlijk zelden.

Deze heerlijke gado gado dip die we aten met longtong rijst was gelukkig wel erg goed gelukt!

Gado gado met pindasaus dip, by Cookingdom

In mijn keuken januari 2017:

  • Een nieuwe silicone muffin vorm als aanvulling op mijn gewone muffin vorm, handig voor de gelatine
  • Een hele grappige en handige nieuwe spatel, aan de ene kant een stevige spatel en aan de andere kant een lepel.

Ik ben benieuwd wat februari gaat brengen, in ieder geval wordt de middelste 16! Ik wil nog steeds een cheesecake voor hem maken, misschien gaat het dit jaar lukken…

Volg je Cookingdom al via Facebook of Instagram? Ik zou het leuk vinden om je daar ook te zien.

Geef een reactie