We testen Radler kwarktaart van Homemade bakmixen

Radler kwarktaart

Dit is een serie op Cookingdom, waarin we samen nieuwe dingen uittesten. We geven onze eerlijke mening over de producten en deze keer kregen we ze toegestuurd. We testen de nieuwe Radler kwarktaart.

Radler en taart in één zin is wel een beetje vreemd toch, dus toen ik deze Radler kwarktaart uit mocht proberen was ik toch wel heel benieuwd of dit lekker zou zijn…

Bakmixen

De taart was erg simpel om te maken, je hoeft niks in te vetten, niks te bakken, alleen maar mengen en gladstrijken. De vorige keer dat ik een kwarktaartje uittestte vond ik de smaak een beetje kunstmatig maar dat was bij deze echt helemaal niet het geval. De taart smaakte heerlijk fris naar citrus maar niet echt naar bier.

0.0 bier

Bij het pakketje dat ik kreeg zat een flesje Radler bij maar omdat mijn pubers niet echt dol zijn op alcohol besloot ik om een 0.0 versie te gebruiken en dan wel die met citroen en limoen. Ik weet niet of het door het bier, de bakmix of de zest kwam maar de taart rook echt heerlijk en smaakte fris en fruitig.

Radler kwarktaart

Conclusie

Makkelijk te maken, snel klaar en heerlijk fris! Echt iedereen vond hem lekker en ik zou deze zeker nog eens maken. Je proeft echt niet dat het een kant en klare mix is maar ook niet dat er bier inzit. Er is ook Radler framboos en een versie daarmee zie ik helemaal zitten!

De Radler kwarktaart van Homemade bakmixen kreeg ik opgestuurd om een review over te schrijven. Natuurlijk geef ik mijn eerlijke mening over deze producten.

Laat het vooral weten op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #COOKINGDOM als je dit gemaakt hebt. Zou ik erg leuk vinden!

Geef een reactie