Juli 2018 by Cookingdom

Juli 2018 by Cookingdom

Juli 2018 was zo zomers als maar zijn kon, warme dagen en zwoele avonden zorgden voor een vakantie gevoel. Deze maand gingen we ook op vakantie!

Juli begon met een dagje Amsterdam met 2 gezellige collega bloggers. We aten heerlijk bij de vegan junk food bar, een soort kapsalon! Prachtig, kleurrijk en ook erg lekker!

Juli 2018

Tegen het einde van de middag gingen we door naar Amstelveen en daar kregen we een workshop foodstyling en stop motion filmpjes maken als Albert Heijn ambassadeur. Wat was het leuk om al die gezellige instagrammers te ontmoeten en lekker samen te borrelen en te kletsen.

Juli 2018

Ook hadden we nog een uitje met het werk, een lieve collega was 25 jaar in dienst. We gingen een eind fietsen op tandems en daarna aten we in een gezellige tuin een uitgebreide maaltijd met allerlei lekkers! Het mooie weer maakte deze dag alleen nog maar beter.

Juli 2018

Ook deze maand gingen we weer naar de Rotterdamse oogst en daar op Noordplein at ik voor de eerste keer chicken en waffles en wat was dat lekker!

Juli 2018

Op een prachtige zondag waren we door ERU uitgenodigd voor een heerlijke maaltijd op Paleis Soestdijk met aansluitend een concert van Jack Johnson. Wat een geweldige middag en avond hebben we daar gehad, het was helemaal af, goed georganiseerd en super relaxed!

Een sterren chef kookte voor ons allerlei heerlijke gerechtjes met de specialiteiten kazen van ERU, zoals bijvoorbeeld deze gouden chocolade reep met ERU creme au bleu.

Juli 2018

En eindelijk begon dan mijn langverwachte vakantie! We gingen een dagje naar Katwijk aan zee en aten een lunch in Den Haag.

Deze foto maakte ik nadat de chauffeur zelf een foto van zijn wagen had gemaakt op dit mooie plekje na het afleveren van zijn drank bij de strandtent 🙂

Juli 2018 by Cookingdom

We aten wat bij Mingle Mush in Den Haag, vlak naast het station. Het eten was echt heerlijk maar zo tegen het einde van de lunchtijd was het er echt zo sfeerloos ondanks de leuke inrichting en de gezellige hoekjes.

Juli 2018 by Cookingdom

Via Stuttgart en het Mercedes museum gingen we op vakantie naar München. We gingen naar het stadion van Bayern münchen en naar het concert van Ed Sheeran. Binnenkort komt er nog een blogje online over onze vakantie in Duitsland.

Juli 2018 by Cookingdom

Nu zitten we alweer in augustus, nog even genieten van de vakantie en nieuwe ideeën verzinnen voor op mijn blog. Ik ben wel benieuwd hoelang deze eindeloze zomer nog aan gaat houden.

Laat het vooral weten op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #COOKINGDOM als je iets gemaakt hebt van mijn blog. Zou ik erg leuk vinden!

Geef een reactie