Wat eten we bij een hittegolf deel 2! Nog meer zomerse recepten!

hittegolf

Na het succes van een opsomming van zomerse gerechten bij een warme periode vorig jaar, besloot ik nog maar eens een lijstje te maken met simpele recepten die lekker zijn met het weer dat ze ons deze week beloven. Kortom wat eten we bij een hittegolf deel 2!

Laten we weer beginnen met een salade, een opgerolde salade dat wel! Heerlijk fris en simpel en je kunt erin stoppen wat je lekker vindt. Spring rolls met een heerlijke dip. Courgetti is hier trouwens wel ideaal voor, je hoeft helemaal niks te koken.

Hittegolf deel 2

Ook opgerold, erg lekker en van te voren klaar te maken zijn deze sushi wraps, je hoeft alleen rijst te koken en dit samen met groenten te rollen in een wrap! Ook ideaal voor een picknick trouwens. Een wrap is eigenlijk altijd wel makkelijk en simpel met dit weer.

hittegolf deel 2

Nacho’s! Ja oké de oven moet er wel even voor aan maar zelfgemaakte nacho’s met een hele lading lekkere dingen erop in je tuin of op je balkon klinkt toch perfect?

hittegolf deel 2

Nog maar een salade dan, een sperziebonen salade met kaas en die is echt super lekker. Geef er wat brood bij en niemand die klaagt nog 🙂

hittegolf deel 2

Deze mocht van mijn dochter niet ontbreken, aardappelsalade met spekjes. Lekker bij de barbecue maar ook gewoon met een groene salade!

hittegolf, deel 2

Natuurlijk is brood ook altijd lekker en deze goed gevulde ciabatta vind ik echt super leuk om te maken.

hittegolf deel 2

En ik kan het niet laten om jullie het perfecte meest simpele toetje voor deze (te) warme dagen mee te geven.

hittegolf deel 2

Cookingdom heeft nu vakantie, nieuwe inspiratie opdoen, lekker eten en genieten met man en kinderen en na de hittegolf komen we gewoon weer lekker terug!

Smakelijk eten!

Laat het vooral weten op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #COOKINGDOM als je dit gemaakt hebt. Zou ik erg leuk vinden!

Geef een reactie