November 2018 by Cookingdom

November 2018

November 2018 was eigenlijk best een rustige maand. Ik heb best veel gewerkt en in de weekenden veel gekookt en gebakken.

De maand begon met een bezoekje aan een geitenboerderij en de Bettinehoeve waar heerlijke geitenkaas gemaakt wordt. We mochten kijken hoe de kaas gemaakt werd en we maakten ook nog een heerlijke lunch.

November 2018

Thuis ging ik daarna natuurlijk ook nog aan de slag met de producten van Bettine en de degen van Tante Fanny. Ik maakte onder andere deze bladerdeeg rolletjes met geitenkaas.

November 2018

Deze maand moesten we ook mijn lieve Chaja in laten slapen, ze is 14 jaar geworden. Ik had haar al 9 jaar en ze was altijd behoorlijk aanwezig. We missen haar behoorlijk maar het is wel beter zo.

November 2018

Ook won ik nog een Google home mini en mag ik er ook nog 1 weggeven! Kijk even op mijn Instagram als je mee wilt doen. Je kunt deze slimme assistent van alles vragen en het is echt een heel handig gadget in de keuken.

November 2018

Natuurlijk kon ook deze maand een dagje Rotterdam niet ontbreken. We aten lunch bij Wagamama en dat was echt zo lekker! Daarna nog even de stad in en het was goed druk!

November 2018

November was een bijzondere maand…nu op naar december, en eigenlijk heb ik best wel zin in deze maand. Oke kerstmuziek gaat me nog net iets te ver voor 5 december maar ben wel al aan het kijken naar kat proof kerstversiering.

In december gaat er nog wel veel gekookt worden, zelfs een heel kerstmenu! Maar verder wordt er ook gewoon gewerkt en zijn we zelfs nog van plan om naar een kerstmarkt te gaan.

Geef een reactie