Januari 2019, concert, fastfood en sneeuw

Januari 2019

Januari 2019 vloog voorbij, zoals eigenlijk iedere maand. De eerste helft van deze maand maakte ik niet veel foto’s want mijn telefoon was een beetje stuk.

Wel hebben we lekker gegeten deze maand, ik had niet echt veel ideeën voor nieuwe gerechten maar dit vinden ze hier meestal niet zo erg, we eten dan vaak de dingen die iedereen lekker vindt en waar niet teveel over nagedacht hoeft te worden zoals Spaghetti bolognese of in het weekend een simpel soepje. Wel maakte ik een heerlijke pasta met prei saus die goed in de smaak viel.

Pasta met romige preisaus en worstjes

Ook creëerde ik een soort van per ongeluk een nieuwe serie op Cookingdom, fastfood voor thuis. Chicken wings en curryworst waren de eerste recepten die ik daarvoor maakte. Ik heb best nog wel wat ideeën, het leuke hieraan is dat het simpele smaakvolle receptjes zijn en erg leuk om te maken.

Buffalo chicken wings met blue cheese dip

Halverwege de maand gingen we naar een concert, Snow Patrol in de Ziggo dome. Het was alweer 6 jaar geleden dat ik ze voor de laatste keer gezien had en het was de eerste keer dat ik naar de Ziggo dome ging. We hebben genoten!

Januari 2019

En toen ging het toch nog sneeuwen! Ik, maar vooral ook onze hond houdt heel erg van sneeuw. Ik rij niet graag door de sneeuw maar vind het wel fijn om naar te kijken en in te wandelen.

Januari 2019

Nu is het alweer februari! We vieren deze maand de verjaardag van de middelste die ook al de volwassen leeftijd van 18 bereikt. Verder hebben we eigenlijk nog niet heel veel plannen en kijk ik gewoon wat deze maand gaat brengen 🙂

Laat het vooral weten op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #COOKINGDOM als je iets van mijn blog gemaakt hebt. Zou ik erg leuk vinden!

Geef een reactie